Thursday, 5 June 2014

SALE!!

SUPRA FOUNDATION... Repack 10gm SALE RM 20.00 SAPA NAK EMAIL OK.. moneredberry@gmail.com WHATSAP 016-4979164 WHATSAP SAHAJA !! NO MESSAGE!! NO CALL !! BERMULA 06/06/2014 SEHINGGA 31/06/2014

Monday, 21 April 2014

Kemeja Hackett

Assalamualaikum...

Nak kemeja yang comel macam ni...

Jom terjah ig mymamas_shop

Cantik kan...nak oder pm hokey..

Monday, 14 April 2014

NO WHATSAPP

Assalamualaikum . ...

untuk pertanyaan or belian plz email jer ok
moneredberry@gmail.com

whatsapp tak boleh hokey!!! line telefon problem . . . 

ODER SUPRA FOUNDATION




Assalamualaikum....

nak cantik??nak nampak gebuss??nak nampak macam comel jer..cantik jerrr..

jom oder supra foundation...

harga sekarang
 RM 40.00 postage

RM35


kod warna boleh pilih kat bawah ni hokeyyy...

ada yang berkenan boleh pm

moneredberry@gmail.com

whatsapp 0164979164





NAMA PILIHAN

Assalamualaikum....

owhhhh..dah lama tak hapdet post baru...
hari ni saja nak review pilihan nama bayi tahun 2013
saja jer syok2 nak review..
bukan ada mende pun..cuma nak hiburkan hati

antara nama-nama yang menjadi pilihan ibu2 (termasuk aku la tuu)
dalam tahun 2013..ni aku punya pendapat laaa..
korang jangan blame aku hokeyy..jom tengok

BOY
Ilman
Iman
Rayyan
Rizqi / Rizqin
Muhammad


GIRL
Zarra / Zara
Medhina / Medina
Aisya / Aisyah
Qaira

ni la antara nama2 yang aku selalu / kerap nampak
mesti ada gabungan dengan nama2 yang aku tulis tu..
bukan la aku nak cakap tak elok ke haper...

nama anak aku pun Muhammad Rayyan..
so tu sebab aku selalu jer nampak nama rayyan...hihihi
boleh macam gitu.....sesuai 

ok laaa..ni ja nak citer...sok2 aku review plak
nama bayi pilihan 2014...hahhahaha
tu pun kalau aku hingat....