Monday, 25 May 2015

JUS CALIPH - TIPS DAN PENGAMBILAN

Assalamualaikum..

Jus Caliph - Supplement untuk anak-anak

Kali ni saya nak share tip2 untuk anak-anak yang susah nak makan ubat / supplement

memang pun ada kan anak2 yang susah nak mkn ubat / supplement kan 
termasuk laaa anak saya sendiri

bagi yang sudah membeli jus caliph atau yang bakal nak beli..
jom saya bagitau cara pengambilannya..

1 hingga 3 tahun
1/2 sudu kecil / 2.5ml 
pagi sebelum sarapan
malam sebelum tidur

4 - 6 tahun
1 sudu kecil / 5ml
pagi sebelum sarapan
malam sebelum tidur

6 tahun ketas
1 -2 sudu / 10-20ml
pagi sebelum sarapan
malam sebelum tidur


walaupun di kotak jus caliph ada nyatakan pengambilan jus caliph
bermula dari umur 1 tahun dan keatas..
TETAPI..
boleh juga diberi kepada baby yerr...
dengan cara boleh campurkan 1 SUDU KECIL jus caliph kedalam puree,nestum atau nasi sambil selawat yerr..

InsyaAllah..dapat menjadikan baby berkulit cantik..baik untuk mata..serta dalamannya..

selain itu..bagi ibu2 yang sedang menyusu pn boleh juga ambil jus caliph ni yerr..
baik untuk memeriahkan susu ibu...

jom dapatkan JUS CALIPH

hubungi saya..
0164979164

Tuesday, 19 May 2015

JUS CALIPH SUPPLEMENT TERBAIK UTUK ANAK-ANAK

Assalamualaikum...

jom saya kongsikan sedikit kebaikkan Jus Caliph ni..
antaranya ialah :-


1. membantu perkembangan minda dan tumbesaran

2. menambah selera makan 

3. mampu menjadi penawar

4. membantu daya ingatan lebih baik / daya tumpuan dalam pelajaran

5. memberi kecergasan fizikal dan lebih aktif (bg anak2 yg kurang aktif)

6. anak2 boleh menerima arahan / mengikut perintah

7. mungurangkan kedegilan anak2

8. membantu anak2 yg kurang bercakap

9. menjadikan anak2 lebih minat untuk belajar


bahan-bahan yang terdapat dalam jus caliph ialah :-

kurma
kismis
madu
delima
aprikot
buah tin
omega 3
omega 6



testimoni anak saya sendiri 

sebelum - muka agak cengkung dan kurus, tiada selera makan,mata layu,kurang aktif
selepas - semakin aktif,selera makan bertambah,badan dah semakin chubby





keratan akhbar
Harian Metro 5 Mei 2015



Jom dapatkan harga promosi saya
RM68**
**tidak termasuk kos penghantaran




HARGA PASARAN
RM80 SM
RM85 SS
**tidak termasuk kos penghantaran


untuk pembelian sila sms/wassap/telegram/wechat
0164979164 

Sunday, 17 May 2015

JUS CALIPH MINUMAN SUNNAH

Assalamualaikum..

Hari ni akak nk memperkenalkan minuman tambahan untuk kanak-kanak..
 jom kita tengok apa kebaikkan minuman ini...




Soalan Lazim Caliph Sunnah Supplement for Kids.
1. Apakah Jus Caliph?
Jus Caliph ialah jus makanan tambahan kanak kanak yang tinggi dengan kandungan Serat, Kalsium, Vitamin dan Minerals yang sangat membantu untuk tumbesaran dan perkembangan otak kanak-kanak.
2. Apakah kandungan yang terdapat di dalam Jus Caliph?
Jus Caliph mengandungi 'GRED TERBAIK' :
*
 Kurma
*
 Kismis
*
 Madu
*
 Delima
*
 Buah Tin
*
 Aprikot
*
 Omega 3
*
 Omega 6
3, Kenapa saya harus memilih Jus Caliph untuk anak saya?
Anda perlu memilih Jus Caliph kerana :
** Kesemua kandungan di dalam Jus Caliph -Sunnah Supplement For Kids merupakan sumber yg tinggi dengan Serat, Vitamins, Minerals dan nutriens yang lain.

** Kurma, Kismis, Madu, Delima dan Buah Tin merupakan makanan Sunnah yang sangat digalakkan diamalkan oleh semua umat Islam termasuk kanak kanak.

** Setiap bahan yang terkandung dalam Jus Caliph memiliki kehebatannya tersendiri yang mampu menjadi penawar pelbagai penyakit dan perkembangan minda bukan sahaja terbukti secara saintifik, malahan turut diperakui khasiatnya oleh baginda Rasulllah S.A.W melalui hadis-hadis dan ayat-ayat suci Al-Quran.

** Amalan pengambilan gabungan makanan sunnah ini melalui Jus Caliph bukan sahaja mampu menjadi pemangkin kepada kesihatan terunggul, malahan membantu anak anak kita memperoleh keberkatan dengan mengamalkan makanan sunnah dalam kehidupan seharian, In Shaa Allah..

4. Adakah Jus Caliph mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia?
YA.Jus Caliph- Sunnah Supplement For Kids tidak mendapat pengiktirafan sebagai 'PRODUK TIDAK PERLU BERDAFTAR' kerana ianya hanyalah makanan tambahan(food supplement) berasaskan buah buahan Gred Terbaik.

5. Produk ini sesuai untuk siapa?
Jus Caliph di formulasikan khas kepada kanak kanak seawal 1 tahun dan keatas.
6. Berapa harga Jus Caliph dan bagaimana mendapat

RM 80 sm RM85 ss / BOTOL 

**FREE GIFT UNTUK BELIAN KETIGA

HARGA PROMOSI SILA WASAP SAYA 016-4979164


Sunday, 10 May 2015

CALIPH - TESTIMONI

salam semua

Nak tunjuk testimoni pengambilan jus caliph



 Ni sahabat baik saya punya testimoni untuk anaknya
- untuk makluman anaknya yang kedua dh berumur 4thn tapi kurang bercakap
sejak amalkan jus caliph Insyaallah
- begitu juga anak sulongnya..dulu kurang minat untuk belajar
sekarang Alhamdulillah..



Jom dapatkan Jus Caliph Supplement untuk anak-anak anda
membantu dari segi perkembangan otak dan kecergasan

Harga pasaran
RM80 SM
RM85 SS
**tidak termasuk kos penghantaran






HARGA PROMOSI

RM68**
**tidak termasuk kos penghantaran

Berminat sila hubungi saya

Whatapp/Telegram/Wechat
0164979164




Thursday, 30 April 2015

PENCUCI V HYGIENIC

Assalamualaikum ...

Khas untuk yang bergelar wanita,perempuan,dara dan darai(eh..perlukah??) - lawak jerr

Jom saya nak memperkenalkan produk terbaik untuk kaum hawa
pencuci CIK V kita larrr...para suami pn boleh jerr nak beli utk si isteri..tak salahkan
sebagai tanda menghargai isteri melayan keluarga dan suami..

Ni haaaa...produk yang sangat terbaik dan berpatutan

V HYGIENIC

* pencuci berbentuk buih(foam) yang dingin dan segar sepanjang hari

* membersihkan Cik V dengan lembut dan berbau harum

* kesan dingin dapat dirasai serta merta dengan haruman rose yang lembut

* produk mengandungi bahan semulajadi sesuai dengan sensitiviti Cik V

* mengandungi herba-herba terpilih antaranya  :-
- ekstrak sireh
- serapat
- manjakani
- aloe vera

* membantu merapatkan/mengetatkan oto Cik V

* mampu menyembuhkan kesan luka selepas bersalin (sebab ada aloe vera,manjakani)

* mampu merawat keputihan atau lendiran yang berbau

* sesuai untuk kaum hawa seawal usia remaja




HARGA PENGENALAN
RM 35.90** / BOTOL
**exc postage





produk adalah keluaran Islam Bumiputera





HARGA PROMOSI
RM33.00**/botol
** exc postage


berminat pm saya wassap / telegram
0164979164


TERIMA KASIH